Generelle handelsbetingelser

KINCO CORP. ApS er importør og leverandør af kvalitetsvarer indenfor de 3 primære produktgrupper: mobile trappemaskiner; aluminiumramper og lifte. Vi fører et stort udvalg af produkter fra førende tyske leverandører.

Nedenfor kan du læse om dine lovmæssige rettigheder samt de særlige betingelser, som KINCO tilbyder.

Generelle informationer
KINCO CORP. ApS
Overgårdvej 4, Naur
7500 Holstebro
Telefon 96 13 29 29
E-mail: mail@kinco.dk
CVR-nummer: 26714877

Priser:
Alle priser er angivet i danske kroner ekskl. moms.
Køb over kr. 1.500,- sendes omkostningsfrit til adresser i Danmark, dog kun til bro- og landfaste øer.
Køb under kr. 1.500,- pålægges et forsendelsesgebyr på min. kr. 89,- afhængigt af produktets størrelse og vægt.

Forbehold:
Der tages forbehold for force majeure, slåfejl, billedfejl, prisændringer, udgåede varer og leverandørsvigt.

Køb:
Du har mulighed for at købe KINCOs produkter på følgende måde:
Du kan købe et udvalg af vores produkter online i webshoppen på www.kinco.dk, eller du kan bestille produkterne fra vores produktkataloger på mail-adressen: mail@kinco.dk eller på telefon +45 9613 2929.

KINCO laver kun aftaler med personer over 18 år, aftaler med børn og unge under 18 år, kan kun indgås af forældre eller andre der lovligt kan handle på barnet eller den unges vegne.
Alle aftaler indgås på dansk.

Betaling:
På www.kinco.dk kan der betales med Visa Dankort og MasterCard.

Der tages IKKE gebyr ved betaling på ww.kinco.dk

Betaling med betalingskort sker på (en sikker SSL (Secure Socket Layer) krypteret side hos) betalingsgatewayen STRIPE. KINCO har ikke adgang til og gemmer ikke kortinformationerne.
Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Levering og fragt:
Leveringstid for lagervarer er 2-5 hverdage. Ved bestillingsvarer vil længere leveringstid kunne forventes.
Alle varer sendes med Post Nord eller andet fragtfirma. Alle varer leveres så længe lager haves.
Ved bestilling af både lagervarer og varer som er angivet som en bestillingsvare, forbeholder KINCO sig ret til enten at sende ordren delvist eller samlet, når bestillingsvarerne er på lager.

Returret:
Skulle du fortryde købet, har du 14 dages returret efter modtagelse af varen. Dog gælder returretten ikke for produkter som er blevet specialfremstillet efter specifikke mål. Sådanne specialvarer tages ikke retur.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter dag du:
a) har modtaget din vare
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om flere varer bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden fortrydelsesfristens udløb give os skriftlig meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Udfyld gerne fortrydelses-formularen (findes andetsteds på hjemmesiden) og send den til mail@kinco.dk med tydelig angivelse i emnefeltet, hvad din henvendelse drejer sig om. Varen skal returneres ubeskadiget og i original emballage. Returfragt afholdes af kunden.

Bemærk: Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen.

For private kunder gælder endvidere følgende:
Fortryder du købet inden for de første 14 dage, har du fra det tidspunkt ekstra 14 dage til at returnere varen i. Endvidere kan øvrige varer tages retur selvom emballagen er brudt eller varen er brugt. (NB. Gælder ikke specialvarer).
I de tilfælde kan KINCO fratrække værdiforringelsen, som fra produkt til produkt kan variere en del.

2 års reklamationsret:
Alle varer er i henhold til dansk lovgivning dækket af 2 års reklamationsret. Er der fejl eller mangler ved en vare ombyttes, repareres eller refunderes varen. Kontakt KINCO herom på mail@kinco.dk eller på 9613 2929.

Vær opmærksom på at reklamationsretten bortfalder, hvis fejlen skyldes betjeningsfejl, forkert brug, uautoriseret reparation og modifikationer eller andre fejl forårsaget af køber.

  1. Reklamation er ikke det samme som garanti.

I intet tilfælde er KINCO ansvarlig for driftstab, tidstab, tabt arbejdsfortjeneste eller andre økonomiske konsekvenstab. Ovenstående begrænsning af vort ansvar gælder ikke, hvis vi har gjort os skyldig i grov uagtsomhed.

Varen/varerne bedes fremsendt til nedenstående adresse:

KINCO CORP. ApS
Overgårdvej 4, Naur
7500 Holstebro

Vi modtager ikke pakker sendt pr. postopkrævning eller lignende.

Personoplysninger:

KINCO registrerer kun følgende oplysninger; navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse og de varedata, der vedrører dig. Dette er nødvendigt for at gennemføre din bestilling og behandle eventuelle reklamationer. Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.
Alle oplysninger behandles strengt fortroligt og videregives ikke til tredjepart.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over en vare, som du har købt i vores webshop, kontakt os da venligst enten på mail@kinco.dk eller på 9613 2929. Alternativt kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby

Du kan klage til Center for Klageløsninger online via www.forbrug.dk. Bemærk, at denne service kun kan benyttes af privatpersoner, og at der kan være udgifter forbundet med at starte en klagesag.

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du indgive din klage i EU Kommissionens online klageplatform http://ec.europa.eu/consumers/odr

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mailadresse: mail@kinco.dk. Dette gælder ligeledes kun for privatpersoner.