Nyheder

KINCO med i DokkX udstillingen Sundhed og Forebyggelse

Efter at have deltaget med vores populære MAX-e hjælpemotor på udstillingen “Bytes i Byen – Byens usynlige intelligens” henover sommeren 2018 på DokkX – Centrum for velfærds- og frihedsteknologi har KINCO glæden ved at have indgået et nyt samarbejde med Aarhus Kommune/ DokkX omkring deltagelse på deres nyeste udstilling.

Under temaet “Sundhed og Forebyggelse” kan du i perioden fra d. 2/1 til 30/4-2019 se og opleve én af vores populære evakueringsstole: EVAC+CHAIR 300.

EVAC+CHAIR 300 er verdens mest solgte redningsstol – og et livsreddende hjælpemiddel. Ved brand eller anden akut-opstået nødsituation, sættes elevatorer normalt ud af drift, hvorved handikappede personer, sårede eller dårligt gående kan blive fanget på øvre etager.

EVAC+CHAIR kan nemt og hurtigt anvendes af alle og tages i anvendelse til hurtig og sikker evakuering ned ad trapper.

Personalet på DokkX står til rådighed for en fremvisning af EVAC+CHAIR 300 i hele perioden.

Skulle du have specifikke spørgsmål eller interesse i en demonstration i jeres egen virksomhed kan Søren O. Sloth kontaktes herom enten på mobil 2627 8363 eller på mail@kinco.dk

For information om andre typer evakueringsstole fra EVAC+CHAIR, se mere her: EVAC+CHAIR

Messe aktiviteter i foråret 2019

KINCO går igen et nyt og spændende år i møde med bl.a. deltagelse i 2 store fagmesser i foråret, hvor du kan få meget mere at vide om vores kvalitetsprodukter indenfor trappemaskiner og ramper.

Så kig gerne forbi vores stand til en uforpligtende snak og demonstration enten på Transport 2019 fra d. 21.-23. marts 2019 i Messecenter Herning, eller på VVS´19 messen fra d. 8.-10. maj i Odense Congress Center..

Information om ny persondatapolitik

Den 25. maj 2018 træder nye regler for beskyttelse af persondata i kraft som følge af indførelsen af den nye persondataforordning (GDPR).

I den forbindelse har vi opdateret vores persondatapolitik for at gøre det mere gennemskueligt for dig som kunde hos KINCO, hvad vi bruger dine oplysninger til og hvorfor.

Du kan læse hele vores persondatapolitik ved at klikke på linket Cookie- og privatlivspolitik i bunden af siden.

Med venlig hilsen,

Søren O. Sloth
KINCO CORP. ApS

KINCO træffes igen blandt udstillerne på dette års Health & Rehab messe i Bella Centret d. 15.-17. maj, hvor vi for 5 gang står klar til at fremvise og demonstrere et stort udvalg af vores produkter til brug indenfor sundheds- og plejesektoren.

Her træffes vi på stand C2-036 – så kig gerne forbi til en uforpligtende snak.
På gensyn!

Messer i 2018

I 2018 vil du bl.a. kunne møde os på Foodexpo i Messecenter Herning fra d. 18-20. marts, og på Health & Rehab 2018 i Bella Centret d.15-17. maj.

Her vil vi igen fremvise et udvalg af vores gennemprøvede løsninger til at lette en travl hverdag med mange løft, så kom forbi og få en snak med os om dine udfordringer, og lad os sammen finde den løsning, som hjælper dig og dine kollegaer/medarbejdere bedst muligt med at få en lettere arbejdsdag.

Vel mødt!

Messe i efteråret 2017

Du har nu en mulighed for at finde KINCO på HI Messe 2017 fra d. 3.-5. oktober i MCH Messecenter Herning.

Kom forbi vores stand i hal H for at se nogle af vores løsninger til transport og logistik branchen, og få en snak om hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig og dine kollegaer/medarbejdere med at få en lettere hverdag.

Vel mødt – og på gensyn.

KINCO CORP. ApS i nyt samarbejde med SPEEDY GmbH pr. 1.9.2016

Det er med stor glæde, at KINCO CORP. ApS kan bekendtgøre at have indgået en eksklusiv aftale med den tyske hjælpemiddelsproducent SPEEDY Reha-Technik GmbH.

Denne aftale gør KINCO CORP. ApS til importør og eneforhandler af SPEEDY’s i forvejen kendte SPEEDY HANDBIKES til kørestolebrugere.
”SPEEDY GmbH havde været på udkig efter en ny samarbejdspartner i Danmark. De forhørte sig hos nogle andre europæiske producenter og aktører indenfor REHAB området, og KINCO blev varmt anbefalet fra flere sider, hvilket vi selvfølgelig er tilfredse med”, udtaler direktør og indehaver Søren O. Sloth.

”SPEEDY GmbH er markedsleder indenfor produktgruppen HANDBIKES, som er et cykelaggregat med eller uden el-motor der kan tilkobles de fleste kørestole. ”Produktsortimentet, som SPEEDY tilbyder,  komplimenterer fint KINCO’s øvrige AAT Alber hjælpemotorer. Vi kan nu tilbyde kørestolebrugere, samt pårørende og fagpersonale en komplet produktrække af tyske kvalitetsprodukter indenfor såvel ledsagerbetjente samt brugerbetjente løsninger . SPEEDYs Handbikes henvender sig til den aktive kørestolsbruger, som ønsker at få mere ud af sin kørestol”, udtaler Søren O. Sloth.

KINCO CORP. ApS er en landsdækkende dansk virksomhed grundlagt i 2002. KINCO tilbyder udover hjælpemotorer også en bred vifte af trappemaskiner (i.e. Cargomaster, S-MAX, C-MAX) samt ramper til den danske Transport- og Sundhedssektor

kinco-logo              speedy-logo

Det gode arbejdsmiljø sikrer bundlinjen

Under denne overskrift kan du møde KINCO på s. 7 i magasinet TRANSPORT I DANMARK,
udsendt til virksomheder indenfor transport, shipping og logistik branchen søndag d. 21. august 2016.

download

Alternativt kan du også læse magasinet her