Nyheder

Maj 2019

VVS'19

KINCO er også i år med på VVS messen, som løber af stablen d. 8.-10. maj i Odense Congress Center.

Her kan du få meget mere at vide om vores kvalitetsprodukter indenfor trappemaskiner og ramper, så kig gerne forbi vores stand i hal D, nr. 6560 til en uforpligtende snak og demonstration..

Vi ses..

Marts 2019

KINCO med i DokkX udstillingen Sundhed og Forebyggelse

Efter at have deltaget med vores populære MAX-e hjælpemotor på udstillingen “Bytes i Byen – Byens usynlige intelligens” henover sommeren 2018 på DokkX – Centrum for velfærds- og frihedsteknologi har KINCO glæden ved at have indgået et nyt samarbejde med Aarhus Kommune/ DokkX omkring deltagelse på deres nyeste udstilling.

Under temaet “Sundhed og Forebyggelse” kan du i perioden fra d. 2/1 til 30/4-2019 se og opleve én af vores populære evakueringsstole: EVAC+CHAIR 300.

EVAC+CHAIR 300 er verdens mest solgte redningsstol – og et livsreddende hjælpemiddel. Ved brand eller anden akut-opstået nødsituation, sættes elevatorer normalt ud af drift, hvorved handikappede personer, sårede eller dårligt gående kan blive fanget på øvre etager.

EVAC+CHAIR kan nemt og hurtigt anvendes af alle og tages i anvendelse til hurtig og sikker evakuering ned ad trapper.

Personalet på DokkX står til rådighed for en fremvisning af EVAC+CHAIR 300 i hele perioden.

Skulle du have specifikke spørgsmål eller interesse i en demonstration i jeres egen virksomhed kan Søren O. Sloth kontaktes herom enten på mobil 2627 8363 eller på mail@kinco.dk

For information om andre typer evakueringsstole fra EVAC+CHAIR, se mere her: EVAC+CHAIR

Messe aktiviteter i foråret 2019

KINCO går igen et nyt og spændende år i møde med bl.a. deltagelse i 2 store fagmesser i foråret, hvor du kan få meget mere at vide om vores kvalitetsprodukter indenfor trappemaskiner og ramper.

Så kig gerne forbi vores stand til en uforpligtende snak og demonstration enten på Transport 2019 fra d. 21.-23. marts 2019 i Messecenter Herning, eller på VVS´19 messen fra d. 8.-10. maj i Odense Congress Center..

Information om ny persondatapolitik

Den 25. maj 2018 trådte nye regler for beskyttelse af persondata i kraft som følge af indførelsen af den nye persondataforordning (GDPR).

I den forbindelse opdaterede vi vores persondatapolitik for at gøre det mere gennemskueligt for dig som kunde hos KINCO, hvad vi bruger dine oplysninger til og hvorfor.

Du kan læse hele vores persondatapolitik ved at klikke på linket Cookie- og privatlivspolitik i bunden af siden.

Med venlig hilsen,

Søren O. Sloth
KINCO CORP. ApS